Ice cream souschef

Ice cream souschef

Nu nærmer issæsonen 2022 sig og vi leder derfor efter en souschef til vores butikker i København.

Du vil blive en del af en mindre virksomhed i vækst, hvor ikke to arbejdsdage eller -uger er ens. Vi har høje standarder til vores produktkvalitet, høj forventning til kundeservice og arbejdsmoral. Derfor har vi også en del forventninger til dig som vores potentielle nye medarbejder.

Den ideelle souschef er:
- Imødekommende og serviceminded og ser gæstens behov før gæsten selv gør det.
- Ansvarsfuld og påtager sig gerne opgaver for at hjælpe teamet
- Organiseret og selvstændig. I både stille og travle perioder
- Detaljeorienteret samtidig med at overblikket bevares
- Afklaret med bl.a. at arbejde aftener, weekender, helligdage og når solen er fremme
- Fleksibel og giver en hjælpende hånd, når der er brug for det

Arbejdsopgaverne inkluderer bl.a.
- At betjene gæster og sørge for at vores gæster får en god oplevelse i butikkerne. Vi vægter vores gæster meget højt og de fortjener det bedste.
- Ansvar for at vores butik er præsentabel og imødekommende overfor vores gæster
- Løbende kvalitetskontrol af produkter (der skal bl.a. smages på isen!)
- At koordinere og uddelegere opgaver til kollegaer, og kontrollere at disse udføres som forventet
- Lettere administrativt arbejde fx at besvare kundehenvendelser
- Håndtering af vagtplan

Der kan desuden være mulighed for opgaver i isproduktionen, på sociale medier samt diverse udviklingsopgaver. Dette afhænger af evner, interesser og udviklingspotentiale.

Vi lægger en stor dyd i at alle vores medarbejdere kan betjene gæster og få en forståelse for virksomheden herigennem. Derfor må du forvente en opstartsperiode som indebærer alle opgaver fra isscooping til vaffelbagning til rengøring. Vi vil løbende bygge på med flere arbejdsopgaver og give dig mulighed for at få mere ansvar.

Da vi er en mindre virksomhed arbejder vi tæt sammen på kryds og tværs, og vi vægter højt at du kan indgå i vores team. Vi er 3 fuldtidsansatte hele året (ismager, projektleder og direktør) og henover sommeren er vi yderligere ca. 15-20 medarbejdere.

Kriterier & ansøgningsfrist
- Stillingen er fuldtid og tidsbegrænset fra 1. april til 1. oktober.
- Du kan kommunikere på flydende engelsk og har som minimum et basis niveau på dansk.
- Ansøgninger vurderes løbende (dog senest 15. marts), og du bedes sende CV og motiveret ansøgning til os på icecream@osterberg.dk for at blive taget i betragtning.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Mange hilsener,
På vegne af teamet hos Østerberg Ice Cream,
Amanda Cramer-Nielsen