Is til mange

Vi har en bred erfaring med at servere is for mange gæster. Det kan spænde fra 600 serveringer på en time til at servere is på store konferencer forløbende over et par dage.

Vi håber, vi kan være med til jeres næste store arrangement.
Kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud på icecream@osterberg.dk eller se mere herunder.

 
ISCYKEL

Leje af vores iscykel inkluderer ca. 2 kugler per person, vafler/bægre, skeer, transport (4 km fra isbutikken) og 1 times servering. Der vælges 3 slags is.

Hvis du er interesseret i at booke vores iscykel eller har yderligere spørgsmål, så send gerne en e-mail.

Vores iscykel er 115 cm bred og 220 cm lang. Vi tager den gerne med indenfor eller gennem en port, så længe eventuelle indgange er brede nok.

Bemærk: Vi kan tilbyde jer at tilkøbe Østerbergs andre økologiske sodavand uden tilsat sukker med til servering ved siden af isen. Ved køb af minimum 60 sodavand, kan vi tilbyde dem til en fin eventpris. Send os gerne en e-mail, hvis dette har interesse. 

 

ISDISK

Hvis noget skal fejres, mener vi, der skal is på bordet. Leje af én af vores isdiske inkluderer ca. 2 kugler is per person, bægre/vafler og skeer samt lån af isscoopere.

Hvis du ønsker at booke os eller har yderligere spørgsmål så er du velkommen til at sende os en e-mail.

Isdisken afhentes på Østerbro eller Vesterbro, og lejes en dag. Isdisken skal stå på et bord og kræver blot adgang til en normal stikkontakt for at holde fryseren kold.

Vores lille isdisk med plads til to isvarianter måler 73 x 48 x 41 cm. 

Vi har to forskellige isdiske med plads til 4 isvarianter.
Den ene har målene 92 x 50 x 62 cm.
Den anden har målene 135 x 50 x 35 cm.

Bemærk: Vi kan tilbyde jer at tilkøbe Østerbergs økologiske sodavand uden tilsat sukker med til servering ved siden af isen. Ved køb af minimum 60 sodavand, kan vi tilbyde dem til en fin eventpris. Send os gerne en e-mail, hvis dette har interesse.