Østerberg

Cathrine Østerberg har altid elsket is. Faktisk så meget, at hun som 13-årig fik sit første job som ispige i Kerteminde. Masser af is, duften af friskbagte vafler, lange dage og hårdt arbejde kunne dog ikke skræmme Cathrine væk fra isen. Interessen for fødevarer var vakt, og dette medførte, at hun flyttede til København for at studere Fødevarevidenskab og efterfølgende Gastronomi og Sundhed på Københavns Universitet.

Som afsluttende speciale drog Cathrine til Canada, hvor en af verdens førende isforskere hører til (professor Douglas Goff). Her blev der nørdet med den fødevarekemiske del af isstrukturen og isopskrifterne blev finpudset).

Æblet falder som bekendt ikke langt fra stammen. Faderen, Niels Østerberg, startede i 1999 Orana, som udspringer af det gamle mosteri i Rynkeby. Orana er vokset støt, og der er nu datterselskaber i Vietnam, Egypten, Indien, Malaysia, Hong Kong og Kenya. Dette har gjort Orana til en af de førende frugt-virksomheder i verden. Med den lokale know-how opnås et stort kendskab og en god forståelse for alle de mange spændende frugter, planter, ekstrakter og krydderier, der vokser rundt omkring på kloden. Cathrine har været så heldig at være med på nogle af disse rejser, og derfor tilbyder Østerberg alle sine gæster at smage på alverdens frugter gennem en lækker, forfriskende is.  

Kombinationen af en passioneret isnørd og en erfaren frugtmand er det, der skal til for at give en fantastisk is af høj kvalitet. Østerberg Ice Cream.