Taste the World

Mad må gerne overraske, glæde, forundre og diskuteres.

Vi køber ofte det samme, for ”sådan gør vi bare”. Men vi synes der skal ske noget nyt. Der findes så mange lækre frugter rundt om i verden, så dem vil vi gerne tilbyde jer at smage. Slå et smut forbi vores butik og få en snak med os om de forskellige smagsvarianter. Måske er du heldig at kunne komme til at smage dragefrugt, jackfrugt, lychee, soursop eller noget helt femte.

Frugterne får vi fra Vietnam, hvor vi også har en isbutik. Her får vi plukket frugterne, skrællet dem, kogt dem og frosset dem ned. På den måde transporterer vi ikke unødige produkter til Danmark, vi sikrer lidt ekstra arbejde i Vietnam under gode arbejdsforhold og vi sørger for at kvaliteten er lige som den skal være!

Når vi vælger at føre de mere “traditionelle” varianter, er der heller ikke overladt noget til tilfældighederne. For eksempel bruger vi bourbon og polynesisk vanilje til vaniljeisen. Chokoladeisen produceres på 75% Marou chokolade fra Vietnam (chokoladen er specielt udviklet til Østerberg). Lakridsen kommer fra Italien, jordbærrene fra Danmark osv osv. Hver ingrediens har sin historie.

Smagsvarianterne varierer fra dag til dag afhængigt af efterspørgsel, tilgængelighed og ismagerens humør. Østerberg har udviklet mere end 400 isvarianter, så de er nødt til at skiftes til at få plads i ismontren.