Iskurser

Vi afholder løbende iskurser med enkeltvis tilmelding. Klik ind på vores webshop under isproduktion og find den dato, der passer dig bedst.

 

Basis:         895,- /person

Alle der gerne vil lære at producere sine egne is og sorbeter kan deltage i dette kursus. Vi gennemgår den basale videnskab bag is og hvordan forskellige ingredienser påvirker is og sorbeter. Vi producerer is og sorbeter fra bunden og fryser dem på både små husholdningsismaskiner og batch fryser. 

Kreativiteten kommer også i spil, når der skal tilsættes smag. Isene smages undervejs, og resten af isen kan tages med hjem.

Undervisningen er ca. 1/2 teori og 1/2 praksis.

20. august kl. 18-21 (English - no spots available)

8. september kl. 18-21 (dansk) 

 

Avanceret:  995,- /person

Dette kursus er for dig, der har god erfaring i et køkken og evt. har forsøgt dig med isproduktion tidligere. Vi går i dybden med noget af den videnskab, der ligger bag at kreere den ideelle isstruktur og hvordan forskellige ingredienser påvirker strukturen. Vi lærer at regne på isopskrifter, så du selv kan udvikle dine egne is. Vi producerer is fra bunden og tilsætter smagsgivende ingredienser af forskellige arter. Isen fryses på en batch fryser, og vi gennemgår de sensoriske forskelle på isene. Overskydende is kan tages med hjem.

Undervisningen er ca. 1/2 teori og 1/2 praksis.

Kurset undervises af Cathrine Østerberg.

10. september kl. 18-21 (English)