Iskurser

Vi afholder løbende iskurser med enkeltvis tilmelding. Klik ind på vores webshop under isproduktion og find den dato, der passer dig bedst.

 

Basis:         895,- /person

Alle der gerne vil lære at producere sine egne is og sorbeter kan deltage i dette kursus. Vi gennemgår den basale videnskab bag is og hvordan forskellige ingredienser påvirker is og sorbeter. Vi producerer is og sorbeter fra bunden og fryser dem på både små husholdningsismaskiner og batch fryser. 

Kreativiteten kommer også i spil, når der skal tilsættes smag. Isene smages undervejs, og resten af isen kan tages med hjem.

Undervisningen er ca. 1/2 teori og 1/2 praksis.

 

 

 

Avanceret:  995,- /person

Dette kursus er for dig, der har god erfaring i et køkken og evt. har forsøgt dig med isproduktion tidligere. Vi går i dybden med noget af den videnskab, der ligger bag at kreere den ideelle isstruktur og hvordan forskellige ingredienser påvirker strukturen. Vi lærer at regne på isopskrifter, så du selv kan udvikle dine egne is. Vi producerer is fra bunden og tilsætter smagsgivende ingredienser af forskellige arter. Isen fryses på en batch fryser, og vi gennemgår de sensoriske forskelle på isene. Overskydende is kan tages med hjem.

Undervisningen er ca. 1/2 teori og 1/2 praksis.

Kurset undervises af Cathrine Østerberg.

 

 

Online Avanceret: 895,- /person

Vores avancerede iskursus afholdes også som et online kursus. Iskurset er for dig som allerede har erfaring med at lave is, men gerne vil lære mere om baggrunden for at skabe den idelle isstruktur. Vi går i dybden med videnskaben bag is, hvordan forskellige ingredienser påvirker isstrukturen og vi regner på opskrifter. Der vil blive produceret is på batchfryser, så det er muligt at se hvordan det foregår.

Kurset undervises af Cathrine Østerberg.