Kladdetekst til is scooper job

Ønsker du at søge job hos Østerberg?

I vores sæson fra marts til september er vi løbende på udkig efter isscoopere til vores butikker i København.

Du er velkommen til at sende os en e-mail på icecream@osterberg.dk med dit CV og en motiveret ansøgning. Vi anbefaler du læser nedenstående igennem først for at blive taget i betragtning.

- Dette arbejde er ikke nemt. Vi har høje krav til alt fra hygiejne til kundebetjening, og kompromis'er er ikke en løsning.

- Overblik og syn for detaljer er altafgørende for at arbejde med os. Samtidig med der er fuld fokus på at vores skønne gæster får en værdifuld oplevelse.

- Hvis du søger job for pengenes skyld anbefaler vi, du søger videre. Vi betaler selvfølgelig for dit arbejde, men der er højst sandsynligt mange andre steder, der betaler højere løn og har lavere krav til det udførte arbejde. Til gengæld kommer du til at lære utroligt meget hos os. Om alt fra arbejdsmoral til fødevarevidenskab.

Vi ser frem til at høre fra dig, hvis du virkelig brænder for is, og/eller at give vores gæster en oplevelse udover det sædvanlige!

 

//

Do you want to work at Østerberg?

 From March to September, we are looking for ice cream scoopers on an ongoing basis for our shops in Copenhagen. 

You are welcome to send us an e-mail at icecream@osterberg.dk with your CV and a cover letter. We recommend you to read the following carefully before writing your application:

- This job is not easy. We have high expectations in everything from hygiejne to customer service, and compromises are not an option.

- A great overview and an eye for the details are key for working with us, while also having full focus on that our lovely customers get a memorable experience.

 - If you are applying for the sake of the money, we recommend you to look elsewhere. Of course we pay for your work, but you will properly find other places, that pay a higher salary and have lower expectations for the performed work. On the other hand, you will get to learn a lot from working with us. About anything from work ethics to the basics of food science.

We look forward to hearing from you if you love ice cream, and want to give our customers an experience beyond the usual!